loading...

گروه لاوزی

برای علاقه مندان به زیست شناسی، سلامت و پزشکی

بازدید : 292
پنجشنبه 3 ارديبهشت 1399 زمان : 2:39


اگه نه، بذارید براتون توضیح بدم😊
شیرین مثل شکر حتی شیرین تر از شکر، اما بدون کربوهیدرات!!
این یعنی چی؟🤔 کندرل یه شیرین کننده ست مثل قند و شکر و نبات، اما خوبیش اینه که قند خون رو بالا نمیبره
خب این فوق العاده ست 🙂 مثلا توت معروفه به قند دیابتی‌ها، یعنی شیرینه اما گلوکز یا قند خون رو بالا نمیبره! اما توت رو که نمیشه تو چای و قهوه و انواع غذاها و کیک و شیرینی ریخت! با شیرین کننده‌های کم کالری و بدون گلوکز مثل کندرل، استویا و ... میشه انواع نوشیدنی‌های سرد و گرم رو شیرین کرد😋 و نگران پوسیدگی دندان، اضافه وزن و بالا رفتن قند خون نبود و ضرر قند و شکر و نبات هم نداره😊 این شیرین کننده‌ها به طور ویژه مناسب برای بیماران دیابتی و سرطانیه. چرا سرطانی؟؟ چون سلولهای سرطانی به شدت گلوکز خوارن و قند و شکر برای این بیماران اصلا توصیه نمیشه
برای خرید این شیرین کننده بدون گلوکز، می‌تونید از این لینک مستقیم وارد دیجی کالا بشید و خریدتون رو انجام بدید😍❤

مواد جدید ماسک می توانند نانوذرات به اندازه ویروس را از بین ببرند.
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

آمار سایت
  • کل مطالب : 12
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 10
  • بازدید کننده امروز : 11
  • باردید دیروز : 45
  • بازدید کننده دیروز : 46
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 117
  • بازدید ماه : 303
  • بازدید سال : 1275
  • بازدید کلی : 12528
  • کدهای اختصاصی